El meu catàleg
0

17TA0278
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
BATUT GELAT O COTÓ DE SUCRE

Crearem uns deliciosos postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Anem a demostrar-los que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, nata, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires, amb diferents punts de llum.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

10-02-2017 13:37:38





17TA0279
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
CUINA CREATIVA

Crearem unes delicioses postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Anem a demostrar-los que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, mantega, farina, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, oli, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

06-03-2017 13:08:51





17TA0087
CENTRO DE FORMACIÓN NATHALIE
CUINA CREATIVA

Taller en què descobrirem com preparar amb ingredients senzills plats realment creatius.
Castellà, Valencià
2
Adults
20
1

Parament de cuina, dossier explicatiu de receptes i ingredients de totes les receptes.
Espai ampli i amb bona ventilació, forn microones, batedora, silllas i taules
250 €
: CENTRO DE ESTUDIOS NATHALIE, SL
: Societat
961 783 798     667 577 699
info@cenathalie.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

06-03-2017 13:06:33





17TA0505
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
APERITIUS SALATS PER A UNA TAULA DE FESTA

Aperitius fàcils i econòmics, per a qualsevol reunió d'amics, un diumenge qualsevol o una festa. Ve de gust fer uns que a més d'estar *super bons, adornen les nostres taules i queden "*guays" sense tenir per açò que utilitzar productes cars i passar-nos hores en la cuina.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, plats, culleres, ganivets i qualsevol altre material necessari per al desenrotllament del taller. Aliments i condiments necessaris per a la preparació de dues receptes.
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels alumnes, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:37





17TA0508
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
CENTRES DE FRUITA PERSONALITZATS

Aperitius fàcils i econòmics, per a qualsevol reunió d'amics, un diumenge qualsevol o una festa, ve de gust fer uns centres de fruita que a més d'estar d'allò més bons, adornen les nostres taules... i són molt saludables.
Castellà, Valencià
2
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, plats, coberts, fruites, aliments i condiments per als centres.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:15





17TA0509
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
CUINA PER A XIQUETS I XIQUETES

Aprén a preparar plats senzills i saludables que resulten atractius per als xiquets i les xiquetes amb els quals adquiriran bons hàbits alimentosos. Ells també poden fer-ho i desenvolupar-ne la creativitat a través de la cuina. No són necessaris coneixements previs ni de cuina, ni de rebosteria, començarem per les coses bàsiques.
Castellà, Valencià
2
Infantil, Primària
15
1

Safates, plats, suports per als pastissos, recipients, motles, mànegues i broquets pastissers, pinzells, distints tipus de pa, verdures, fruites de temporada i qualsevol altre aliment per a elaborar els plats.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:14





17TA0511
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
DECORA EL TEU ARBRE DE NADAL AMB GALETES

Aprendrem a decorar i empaquetar les nostres galetes per a vestir el nostre preciós arbre de Nadal.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, plats, coberts, suports, recipients, motles, mànegues i broquets pastissers, pinzells, glaça, fondant, colorants alimentosos, llepolies, frosting, lacasitos, galetes...
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:11





17TA0510
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
MENJAR SALUDABLE

Els bons hàbits alimentosos són necessaris per a la salut. En aquest taller aprendràs a preparar receptes exquisides que, a més, t'ajudaran a cuidar-te. No són necessaris coneixements previs ni de cuina ni de rebosteria, començarem pel nivell bàsic.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, plats, coberts, suports per als pastissos, motles, recipients, mànegues i broquets pastissers, pinzells, verdures i fruites de temporada.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:13





17TA0506
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
MENÚ PER A DIES DE FESTA

Quan volem celebrar alguna cosa, o tenim alguna reunió a casa al voltant de la taula, el primer que ens preguntem és...Què vaig a cuinar? I ens llancem a la cerca de receptes, algunes ocasions sabem el que volem, unes altres no tenim clar el que cerquem i esperem veure algun plat que ens cride l'atenció, en ocasions volem alguna cosa nou, en unes altres alguna cosa fàcil...però sempre volem el millor resultat. En aquest taller anem a donar-vos alguns suggeriments.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Utensilis de cuina, ingredients per a l'elaboració de les receptes. Eines, tovalles, vaixella, cristalleria, coberteria, thermomix.
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules adequats al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:36





17TA0512
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
POSTRES PER A UN DIA DE FESTA

Llueix-te amb les millors receptes per a preparar postres que sorprendran els teus convidats. Ingredients fàcils d'aconseguir, temps d'elaboració curts i formes senzilles de preparar postres, per a acabar amb un fermall d'or: un menjar especial.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, coberts, vaixella, els aliments i condiments per a fer el taller.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:10





17TA0513
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
REGALS DOLÇOS

Els teus regals seran diferents i molt dolços, una experiència inoblidable per a qui els reba. No són necessaris coneixements previs ni de cuina ni de rebosteria, ja que començarem pel nivell bàsic.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, motles, vaixella, recipients, mànega i broquet pastissers, glaça, foundant, colorants alimentosos, llepolies, frosting, lacasitos, decoració comestible, galetes...
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:09





17TA0507
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
TAULES CANDY

Un bàsic per a tenir una festa estupenda és innovar amb algunes coses.Ací t'ensenyarem a posar una taula de dolces perfecta que t'ajudarà a sorprendre als teus convidats. Pren nota i converteix-te en un màster dels dolços.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Llepolies, refrescs, tovalles d'usar i tirar, globus, paper de colors, cartolines, palletes, cakepops, cupcakes, gots, roses, cuquets...
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules adequades al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

21-06-2017 11:47:34





17TA0561
EDUCAJOCS
FIRA DE TAPES

La Fira de tapes és un xicotet repàs pels diferents sabors salats de la nostra gastronomia. Els xiquets faran la compra i elaboraran les seues pròpies tapes per a endur-se a casa.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

Material de cuina, ingredients necesaris per a realitzar l'activitat
Espai tancat amb llum i aigua.
250 €
80 €
50 €
120 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

08-02-2017 14:42:53





17TA0622
EDUCAJOCS
LA BARRACA DE XOCOLATE

La barraca de xocolate és un taller dolç de cuina per a xiquets i xiquetes. En ell aprendran a diferenciar els diferents tipus de xocolate. A la barraca de xocolate trobaran els ingredients necessaris per a cuinar i endur-se a casa la seua obra d'art.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

material de cuina, ingredients necesaris per a realitzar l'activitat
espai tancat amb llum i aigua.
250 €
80 €
50 €
120 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

28-02-2017 17:50:58





17TA0630
ENCISAR-TE
PER A XUCLAR-SE ELS DITS

Et proposem elaborar de forma senzilla, deliciosos bombons de xocolata, gaudeix-ne de l'aroma i sabor en diferents versions, tots per a xuclar-se els dits. Endus-te-la a ta casa el teu paquetet de bombons personalitzat, si has resistit a la temptació!
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
2

Pastilles de xocolata de cobertura, guarnició (rosquilletes, fruits secs...) paper vegetal, motles, recipients i altres útils necessaris.
Espai ampli amb bona ventilació, taules, cadires, aigua i llum.
230 €
: ENCISAR-TE, ASOCIACIÓN
: Associació
616 611 399     647 209 809
info@encisarte.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

02-03-2017 17:03:19





17TA0026
HORTA VIVA
ORXATA DE XUFA

Un taller per a aprendre de manera pràctica i senzilla com fer la teua pròpia orxata amb instruments que tots tenim a casa, a més de conéixer molt més d'este producte genuïnament valencià. I per tal que practiqueu vos regalem una bossa de 250 g de xufes amb la recepta impresa per a poder fer un llitre d'orxata pel vostre compte.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
1

Xufes, aigua, sucre, gots de plàstic, borses de paper amb recepta de l'orxata impresa, material de neteja.
Connexió elèctrica (un endoll) i una taula gran.
220 €
: MINGUET CUARTERO, MIQUEL ÀNGEL
: Autònom
691 093 721    
info@hortaviva.net    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-09-2017 09:07:54





17TA0412
L'ALTRA CUINA
COM I PERQUÈ INICIAR-SE EN UNA DIETA VEGETARIANA

Quan decidim fer canvis en la nostra alimentació per experimentar, per salut, per conscienciació amb el medi ambient, cal adoptar un període de transició en què, a poc a poc, anem substituint uns ingredients per altres. Veurem com fer la transició a poc a poc de manera sensata i sense carències nutricionals. Encara que no vullgues ser 100% vegetarià t'acostarà a una cuina més sana i nutritiva amb la introducció de nous aliments.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires, si és possible amb nevera i focs de cuina.
253 €
36 €
18 €
199 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 10:22:50





17TA0410
L'ALTRA CUINA
CUINAR AMB LLEGUMS

Les protagonistes seran els llegums. Un sobrealiment nutritiu, econòmic i versàtil. Prepararem plats complets molt rics i diferents. Parlarem de com cuinar-les correctament, amb què altres aliments les podem combinar, amb quals no deuríem. A més, coneixerem algunes curiositats sobre elles. Segur que et sorprén!
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires i, si és possible, nevera i focs de cuina.
254 €
36 €
18 €
200 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-03-2017 14:34:50





17TA0413
L'ALTRA CUINA
DOLÇOS SALUDABLES CASOLANS

Elaborarem receptes saludables molt nutritives sense usar edulcorants refinats ni químics, tampoc greixós saturades, ni lactis. ¿Per què no endolcir les nostres receptes amb aliments totalment naturals com els dàtils o el plàtan? Disfrutaràs preparant-les i degustant-les. ¿Què et pareixen unes coquetes integrals d'espelta farcides de crema de xocolate i avellanes i preparar la teua pròpia llet d'ametles?
Castellà, Valencià
3
Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires, si és possible amb nevera i focs de cuina.
250 €
36 €
15 €
199 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-03-2017 09:42:34





17TA0411
L'ALTRA CUINA
MENJAR RÀPID SALUDABLE

L'opció del menjar ràpida, tan estesa entre els nostres jóvens, no té sempre perquè ser poc saludable. Per això en este taller prepararem unes receptes en què menjarem sa i a més de forma econòmica. Si no tens molt de temps, o no t'agrada cuinar este és el teu taller. Parlarem de com alimentar-se en època d'exàmens i de com pots aconseguir una pell lluent.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires, si és possible amb nevera i focs de cuina.
250 €
36 €
15 €
199 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-03-2017 09:42:29





17TA0466
ECOLOGISTAS EN ACCIÓN LA SERRANÍA
MAGDALA MANERO
LES AMETLLES DESCOBRIX UN MÓN DE POSSIBILITATS

La finalitat d'este taller és aprendre a descobrir un món ple de possibilitats i beneficis de les ametles en la nostra vida, cuinar de forma correcta amb les ametles (sense sucre, sense gluten, sense farines refinades, sense greixos saturats...), a més de dotar dels coneixements sobre els recursos de l'ametla (un món a descobrir).
Castellà, Valencià
4
Tots els públics
15
1

Utensilis de cuina (ganivets, colador, safata, plat fondo, taula de tall, paella). Ordinador portàtil, suports. Fogueret, batedora. Ametles i altres llavors, verdures variades, espècies i condiments.
Projector o televisor de gran format, taula, aigua i electricitat.
490 €
: ECOLOGISTAS EN ACCIÓN LA SERRANÍA
: Associació
656 947 510     645 699 756
ecologistas.serrania@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

02-05-2017 17:56:32





17TA0502
MARGARITA NOGUERA
ARROSOS MELOSOS I CALDERETES

En este curs treballarem un dels productes estrela de la cuina tradicional valenciana: l'arròs. Farem una caldereta d'arròs amb vogaven-te i un arròs melós de conill amb carxofes i bolets variats. Esperem que vos agrade i ens els mengem tot.
Castellà, Valencià
4
Adults
20
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
340 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:38





17TA0497
MARGARITA NOGUERA
CUINA MEDITERRÀNIA

Un recorregut per la gastronomia de la conca del mediterrani, amb plats grecs com la mussaca o una bromera de iogurt grec, uns gnoccis al pesto d'Itàlia, ensalada de tomaca seca i formatge de cabra...
Castellà, Valencià
6
Adults
20
2

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
490 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:47





17TA0494
MARGARITA NOGUERA
CUINA REGIONAL ESPANYOLA

Un recorregut per la nostra àmplia, variada i reconeguda gastronomia: gaspatxo andalús de remolatxa, milfulles de sobrassada mallorquina i formatge de Maó, caldereta de corder extremenya, variats pintxos donostiarras, llesques amb ou caramel·litzades...
Castellà, Valencià
6
Adults
20
2

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
490 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:37





17TA0501
MARGARITA NOGUERA
CUINA VEGETARIANA

Una aposta per la cuina sana i saborosa, però saborosa. Rollitos vietnamites vegetals, carabassetes lluna farcits d'arròs i verduretes, curri de verdures... Menja sa!
Castellà, Valencià
6
Adults
20
2

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
490 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:40





17TA0503
MARGARITA NOGUERA
CUPCAKES I CAKE POPS

Els cupcakes i els cake pops són uns meravellosos pastissets que estan molt de moda en estos temps. És una de les receptes de rebosteria més divertida, creativa i vistosa que podràs trobar. El cupcake és una espècie de magdalena amb infinitat de possibles preparacions, la part superior de la qual es decora amb ingredients de qualsevol tipus, però sobretot colorits i cridaners.
Castellà, Valencià
4
Tots els públics
20
2

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
340 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

10-02-2017 13:37:13





17TA0500
MARGARITA NOGUERA
LA TEUA FESTA D'ANIVERSARI

En este taller treballarem amb els participants perquè ajuden en l'organització de la seua pròpia festa d'aniversari. Destinat que els més menuts donen els seus primers passos en la cuina per mitjà d'elaboracions senzilles i divertides: galletes, mini-pizzas, pastes fullades, broquetes divertides...
Castellà, Valencià
4
Infantil, Primària, ESO
20
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
340 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:43





17TA0496
MARGARITA NOGUERA
MOSSOS PER A FESTES

Les festes en què se servixen xicotets mossos estan de moda: canapés de múltiples colors, broquetes, mini-truites, culleretes, cassoletes variades... Idees per a dies festius i celebracions especials.
Castellà, Valencià
4
Adults
20
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
340 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:48





17TA0499
MARGARITA NOGUERA
POSTRES MODERNS

Experimentarem amb algunes postres tradicionals com les nostres peres al vi amb crema, però donant-los el nostre toc personal, així com amb altres postres més moderns tant en forma com en elaboració, com ara el xocolate en textures, la bromera de iogurt grec i mores o el nostre crêpe de gelat de torró amb xocolate calent i teula de pipes.
Castellà, Valencià
6
Adults
20
2

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
490 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:45





17TA0498
MARGARITA NOGUERA
SABORS D'ITALIA

Un recorrido por la gastronomçia italiana, con platos griegos tan tradicionalmente italianos como unos gnoccis al pesto, ensalada de tomate seco y queso de cabra, elaboraciones con pasta fresca, tiramisú...
Castellà, Valencià
6
Adults
20
2

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
490 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:42:46





17TA0495
MARGARITA NOGUERA
TAPES ORIENTALS

Un recorregut per algunes de les més recognoscibles elaboracions orientals i asiàtiques: sushi, gyozas, keftas de corders, tempuras, rotllets vietnamites... Esperem que siga del vostre grat!
Castellà, Valencià
4
Adults
20
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
340 €
: NOGUERA RAMIREZ, MARGARITA
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

09-03-2017 13:24:19





17TA0272
MARÍA PASCUAL BARBER
ERIÇONS

Fer amb els xiquets i les xiquetes receptes de cuina, elaborar-les i manipular aliments resulta molt divertit. És de vital importància motivar els menors i implicar-los en cada activitat perquè així desenvoluparan conductes nutricionals adequades i equilibrades.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Peres, llimes, sucre, xocolata, pinyons, safates, escorredors, ralladors i peladors.
Sala amb capacitat per als participants, taules i cadires.
250 €
: PASCUAL BARBER, MARÍA
: Autònom
666 302 971    
mariapba@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-09-2017 11:55:03





17TA0489
MARTÍN CIVERA LÓPEZ
BROQUETES I MOSSETS FREDS I CALENTS

Un recorregut per la nostra més reconeguda cuina en miniatura: rosta de calamarsó i tomaca seca, rosta de margalló amb anxova i vinagreta de fruites seques, milfulles de carabasseta amb botifarra i formatge gratinat.
Castellà, Valencià
4
Adults
15
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes a elaborar.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
350 €
: CIVERA LÓPEZ, MARTÍN
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:43:27





17TA0493
MARTÍN CIVERA LÓPEZ
CREPS I ENSALADES

T'imagines de primer un cremós crep de bolets variats, espàrrecs i pernil ben calentet... i després un riquíssim crep de gelat de torró i xocolate calent... si vols aprendre a fer-los i menjar-te'ls després, ací t'esperem. A més combinarem els aliments típics d'una ensalada amb altres en calent o bé vinagretes calentes. Farem una ensalada temperada de formatge de cabra amb vinagretes de fruites seques o una de delícies d'ànec o una ensalada de llagostins marinats.
Castellà, Valencià
4
Adults
15
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes a elaborar.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
330 €
: CIVERA LÓPEZ, MARTÍN
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:43:32





17TA0490
MARTÍN CIVERA LÓPEZ
CUINA DIVERTIDA PER A XIQUETS

¿T'imagines una ensalada amb forma de caragol? ¿O una caseta de formatge, ou cuit, encisam? O millor... ¿Fem unes pizzes? Estes i altres receptes aprendràs en este taller de cuina per a xiquets.
Castellà, Valencià
4
Infantil, Primària, ESO
15
2

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
330 €
: CIVERA LÓPEZ, MARTÍN
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:43:28





17TA0491
MARTÍN CIVERA LÓPEZ
CUINA PER A OCASIONS ESPECIALS

El Nadal és una de les nostres festes més tradicionals.¿Vols sorprendre els teus invitats i familiars en el sopar de Nit de Nadal o en el dinar de Nadal? Cassoleta de formatge amb fruita de la passió, piruletes de tomaca cirera amb alfàbega i gambes... Receptes tradicionals amb un puntet d'innovació. ¡Apunta't al nostre taller!
Castellà, Valencià
4
Adults
15
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes a elaborar.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
350 €
: CIVERA LÓPEZ, MARTÍN
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:43:29





17TA0487
MARTÍN CIVERA LÓPEZ
CUINA VALENCIANA

Combinarem les receptes tradicionals de la nostra rica gastronomia amb alguns tocs d'innovació. Farem receptes com la fideuà de llamàntol amb fideu fi, diferents tipus d'arrossos melosos, ensalada de bacores amb formatge fresc de Catí, etc.
Castellà, Valencià
6
Adults
15
1

Els aliments i matrerial necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
500 €
: CIVERA LÓPEZ, MARTÍN
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:43:25





17TA0492
MARTÍN CIVERA LÓPEZ
¡ANEM A CUINAR! CUINA PER A TOTS

De les preparacions més senzilles a les més elaborades, un recorregut per les principals tècniques de cuina, ja siguen tradicionals o modernes. Des d'unes galtes al vi negre a una bromera de caramel. ¡Cuinarem! És sa, útil i divertit. és sa, útil i divertit.
Castellà, Valencià
6
Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Els aliments i material necessaris per a elaborar les distintes receptes.
Sala àmplia amb cadires per als assistents i taules per a poder cuinar.
480 €
: CIVERA LÓPEZ, MARTÍN
: Autònom
652 047 954     665 249 848
martinciv@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2017 13:43:31





17TA0056
MUSEO DEL CHOCOLATE COMES
DEL CACAU AL XOCOLATE

Consistirà en un tast explicat i didàctic dels xocolates, tenint com a fil conductor la història d'aquest deliciós producte, començant des de la llavor del cacau fins als xocolates més moderns, amb receptes, anècdotes i curiositats.
Castellà, Valencià
2
Adults
30
1

Mostres de xocolates artesanes i productes del cacau per a la degustació, envasos per a la distribució, material didàctic per a l'explicació.
Sala per a esdeveniments, taula per a l'exposició, cadires per als assistents.
250 €
: CHOCOLATES COMES, SL
: Societat
961 701 942     670 237 679
info@chocolatescomes.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

20-03-2017 10:03:27





17TA0160
PERE JORDÁ
CUINA VEGETARIANA ORIENTAL

Dirigit a públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina xinesa, japonesa i coreana. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics de cuina oriental, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir els aliments.
Castellà, Valencià
30
Adults
15
1

Aliments (arròs, fideus, verdures, bolets, condiments, etc.), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Diverses taules, cadires i presa d'aigua.
1.500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

16-02-2017 10:02:14





17TA0161
PERE JORDÁ
SUSHI VEGETARIÀ, COM PREPARAR-LO DE MANERA FÀCIL I SENZILLA

Dirigit a tot el públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina oriental. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics per a la preparació del sushi, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir este aliment.
Castellà, Valencià
6
Adults
15
1

Aliments (arròs, verdures, bolets, condiments), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Cuina industrial (tipus col·legi) , utensilis bàsics de cuina, taules, cadires, projector de transparències, etc.
500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

16-02-2017 10:02:12





17TA0249
GRUP DE TREBALL SOCIAL REED 21
REED 21
NATURA CHEF

Natura Chef és un curs de cuina on es combina l'alimentació sana amb la preservació del medi ambient. Reflectim les noves tendències de la cuina, que utilitzen la gastronomia basada en els ingredients naturals com una forma de vida. Per a això elaborarem plats sans i d'origen natural com el seitan, el tofu, les algues marines i les hamburgueses vegetals.
Castellà, Valencià
6
Batxillerat o cicle formatiu, Adults
25
1

Aliments i utensilis de cuina per a ús comú.
Aula amb taules i cadires, cuina amb foc, frigorífic i pica.
562 €
: GRUP DE TREBALL SOCIAL REED 21, SL
: Societat
961 731 456     666 574 266
josemartinez@reed21.net    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

09-03-2017 16:18:28





17TA0654
RUDE ARTE Y FORMACIÓN
DOLCILÀNDIA CREATIVA

Coneixerem els millors dolços per a cuinar i decorar amb creativitat. Els xiquets podran preparar receptes artístiques i molt dolces. No es necessita cuina.
Castellà, Valencià
4
Infantil, Primària, ESO
20
4

Dossier informatiu, folis, cartolines, llapis, gomes, retoladors, galetes i dolços diversos.
Aula amb pila d'aigua, taules i cadires
350 €
: RUDE ARTE Y FORMACIÓN, SL
: Societat
961 560 758     647 540 939
arterude@arterude.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

09-05-2017 10:24:43





17TA0198
SARA PEÑARROCHA LÓPEZ
CUINA DIVERTIDA I HÀBITS SALUDABLES

Els participants es divertixen aprenent a cuinar i a alimentar-se de forma saludable, adquirint a més coneixement de les propietats dels aliments més comuns: proteïnes, vitamines i hidrats de carboni. Tot això a través de l'elaboració d'un plat saludable i la realització d'un divertit joc basat en la «piràmide alimentària».
Castellà, Valencià
9
Tots els públics
25
2

Davantals i capells de cuiner, taules, plats, eines de cuina, ingredients necessaris per a l'elaboració del plat, forns...
Sala amb presa de corrent elèctric
240 €
: PEÑARROCHA LÓPEZ, SARA
: Autònom
661 208 817    
spenarrocha@educachef.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

28-09-2017 11:31:01





17TA0197
SARA PEÑARROCHA LÓPEZ
CUINA EN FAMILIA

Taller de cuina en família on els xiquets són els «xefs» i els adults són els seus «marmitons». Es cuinaran dues receptes per grup familiar, tot açò en un ambient divertit i original on donarem regna solta a la nostra passió i creativitat.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
20
2

Equipament per als participants (davantals i gorros de cuiner) taules, plats, ferramentes de cuina, ingredients necessaris per a l'elaboració del plat, hornos...
Sala amb presa de corrent elèctric
350 €
: PEÑARROCHA LÓPEZ, SARA
: Autònom
661 208 817    
spenarrocha@educachef.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

28-09-2017 11:30:44





17TA0312
SEVECO COOP. V.
CUINA MACROBIÒTICA

Iniciació a la cuina energètica. Orientat per a saciar el desig de descobrir noves experiències i sabors, ampliació d'horitzons culinaris, una manera de menjar basada en l'equilibri.
Castellà, Valencià
6
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
12
1

Aliments bàsics per a realitzar menú.
Local, si és possible cuina, amb taules o bancs amb utensilis de cuina, o concretar amb el docent altres alternatives.
450 €
: SEVECOM, COOP. V.
: Societat
962 432 431     676 270 527
seveco10@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2017

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

06-03-2017 13:08:55