El meu catàleg
0

18TA0052
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
BATUT GELAT O COTÓ DE SUCRE

Crearem uns deliciosos postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Anem a demostrar-los que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, nata, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires, amb diferents punts de llum.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

02-02-2018 12:09:24





18TA0051
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
CUINA CREATIVA

Crearem unes delicioses postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Els demostrarem que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, mantega, farina, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, oli, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:32:33





18TA0403
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
APERITIUS SALATS PER A UNA TAULA DE FESTA

Aperitius fàcils i econòmics, per a qualsevol reunió d'amics, un diumenge qualsevol o una festa. Ve de gust fer uns que a més d'estar *super bons, adornen les nostres taules i queden "*guays" sense tenir per açò que utilitzar productes cars i passar-nos hores en la cuina.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, plats, culleres, ganivets i qualsevol altre material necessari per al desenrotllament del taller. Aliments i condiments necessaris per a la preparació de dues receptes.
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels alumnes, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-02-2018 09:32:59





18TA0400
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
CENTRES DE FRUITA PERSONALITZATS

Aperitius fàcils i econòmics, per a qualsevol reunió d'amics, un diumenge qualsevol o una festa, ve de gust fer uns centres de fruita que a més d'estar d'allò més bons, adornen les nostres taules... i són molt saludables.
Castellà, Valencià
2
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, plats, coberts, fruites, aliments i condiments per als centres.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-02-2018 09:32:56





18TA0399
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
CUINA PER A XIQUETS I XIQUETES

Aprén a preparar plats senzills i saludables que resulten atractius per als xiquets i les xiquetes amb els quals adquiriran bons hàbits alimentosos. Ells també poden fer-ho i desenvolupar-ne la creativitat a través de la cuina. No són necessaris coneixements previs ni de cuina, ni de rebosteria, començarem per les coses bàsiques.
Castellà, Valencià
2
Infantil, Primària
15
1

Safates, plats, suports per als pastissos, recipients, motles, mànegues i broquets pastissers, pinzells, distints tipus de pa, verdures, fruites de temporada i qualsevol altre aliment per a elaborar els plats.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-02-2018 09:32:55





18TA0397
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
DECORA EL TEU ARBRE DE NADAL AMB GALETES

Aprendrem a decorar i empaquetar les nostres galetes per a vestir el nostre preciós arbre de Nadal.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, plats, coberts, suports, recipients, motles, mànegues i broquets pastissers, pinzells, glaça, fondant, colorants alimentosos, llepolies, frosting, lacasitos, galetes...
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-02-2018 09:32:52





18TA0398
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
MENJAR SALUDABLE

Els bons hàbits alimentosos són necessaris per a la salut. En aquest taller aprendràs a preparar receptes exquisides que, a més, t'ajudaran a cuidar-te. No són necessaris coneixements previs ni de cuina ni de rebosteria, començarem pel nivell bàsic.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, plats, coberts, suports per als pastissos, motles, recipients, mànegues i broquets pastissers, pinzells, verdures i fruites de temporada.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

07-09-2018 13:54:18





18TA0402
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
MENÚ PER A DIES DE FESTA

Quan volem celebrar alguna cosa, o tenim alguna reunió a casa al voltant de la taula, el primer que ens preguntem és...Què vaig a cuinar? I ens llancem a la cerca de receptes, algunes ocasions sabem el que volem, unes altres no tenim clar el que cerquem i esperem veure algun plat que ens cride l'atenció, en ocasions volem alguna cosa nou, en unes altres alguna cosa fàcil...però sempre volem el millor resultat. En aquest taller anem a donar-vos alguns suggeriments.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Utensilis de cuina, ingredients per a l'elaboració de les receptes. Eines, tovalles, vaixella, cristalleria, coberteria, thermomix.
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules adequats al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

07-09-2018 13:54:19





18TA0396
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
POSTRES PER A UN DIA DE FESTA

Llueix-te amb les millors receptes per a preparar postres que sorprendran els teus convidats. Ingredients fàcils d'aconseguir, temps d'elaboració curts i formes senzilles de preparar postres, per a acabar amb un fermall d'or: un menjar especial.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Thermomix, recipients, motles, fonts, coberts, vaixella, els aliments i condiments per a fer el taller.
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-02-2018 09:32:51





18TA0395
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
REGALS DOLÇOS

Els teus regals seran diferents i molt dolços, una experiència inoblidable per a qui els reba. No són necessaris coneixements previs ni de cuina ni de rebosteria, ja que començarem pel nivell bàsic.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Safates, motles, vaixella, recipients, mànega i broquet pastissers, glaça, foundant, colorants alimentosos, llepolies, frosting, lacasitos, decoració comestible, galetes...
Aula amb bona il·luminació i ventilació, cadires i taules adequades per al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

07-09-2018 13:54:17





18TA0401
DESIRÉ BOLINCHES CÓRDOBA
DESIRE BOLINCHES CÓRDOBA
TAULES CANDY

Un bàsic per a tenir una festa estupenda és innovar amb algunes coses.Ací t'ensenyarem a posar una taula de dolces perfecta que t'ajudarà a sorprendre als teus convidats. Pren nota i converteix-te en un màster dels dolços.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
15
1

Llepolies, refrescs, tovalles d'usar i tirar, globus, paper de colors, cartolines, palletes, cakepops, cupcakes, gots, roses, cuquets...
Aula amb bona ventilació i il·luminació, cadires i taules adequades al taller, pissarra i pica amb aigua.
250 €
: BOLINCHES CÓRDOBA, DESIRÉ
: Autònom
673 770 607    
lolessf@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

13-02-2018 09:32:57





18TA0370
EDUCAJOCS
FIRA DE TAPES

La Fira de tapes és un breu repàs pels diferents sabors salats de la nostra gastronomia. Els xiquets faran la compra i elaboraran les seues pròpies tapes per a endur-se'n a casa.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

Material de cuina, ingredients necessaris per a realitzar l'activitat.
Espai tancat amb llum i aigua.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:34:57





18TA0371
EDUCAJOCS
LA BARRACA DE XOCOLATE

La barraca de xocolate és un taller dolç de cuina per a xiquets i xiquetes. En ell aprendran a diferenciar els diferents tipus de xocolate. A la barraca de xocolate trobaran els ingredients necessaris per a cuinar i endur-se a casa la seua obra d'art.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

Material de cuina, ingredients necessaris per a fer l'activitat.
Espai tancat amb llum i aigua.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:41:28





18TA0013
ENCISAR-TE
PER A XUCLAR-SE ELS DITS

Et proposem elaborar de forma senzilla, deliciosos bombons de xocolata, gaudeix-ne de l'aroma i sabor en diferents versions, tots per a xuclar-se els dits. Endus-te-la a ta casa el teu paquetet de bombons personalitzat, si has resistit a la temptació!
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
2

Pastilles de xocolata de cobertura, guarnició (rosquilletes, fruits secs...) paper vegetal, motles, recipients i altres útils necessaris.
Espai ampli amb bona ventilació, taules, cadires, aigua i llum.
230 €
: ENCISAR-TE, ASOCIACIÓN
: Associació
616 611 399     647 209 809
info@encisarte.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-03-2018 11:07:06





18TA0293
GRUPO A RIURE
BATUTS SALUDABLES

Divertit taller que posa valor a la importància d'una alimentació saludable. Mitjançant una introducció lúdica dels nostres cuiners més divertits es coneixerà la dieta mediterrània i el funcionament del taller. Posteriorment es començarà el taller de realització de batuts amb fruita fresca que pelaran i tallaran mentre van coneixent les fruites de temporada i les seues propietats. Es crearan les diferents opcions de batuts segons els gustos dels participants que després degustaran amb crispetes de blat de moro (INCLOU MÀQUINA) per conéixer la importància de la fruita seca a la dieta.
Castellà, Valencià
2
Infantil, Primària, ESO
50
2

Fruites, llet, sucre, gots, palletes, taules, batedores. coberts, estovalles.
Presa d'aigua, presa elèctrica, espai suficient per a col·locar taules i que hi càpien els participants.
375 €
: GRUPO A RIURE, SL
: Societat
653 685 262     962 060 080
info@grupoariure.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:45:55





18TA0009
HORTA VIVA
ORXATA DE XUFA

Un taller per a aprendre de manera pràctica i senzilla com fer la teua pròpia orxata amb instruments que tots tenim a casa, a més de conéixer molt més d'este producte genuïnament valencià. I per tal que practiqueu vos regalem una bossa de 250 g de xufes amb la recepta impresa per a poder fer un llitre d'orxata pel vostre compte.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
1

Xufes, aigua, sucre, gots de plàstic, borses de paper amb recepta de l'orxata impresa, material de neteja.
Connexió elèctrica (un endoll) i una taula gran.
220 €
: MINGUET CUARTERO, MIQUEL ÀNGEL
: Autònom
691 093 721    
info@hortaviva.net    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2018 14:16:33





18TA0322
L'ALTRA CUINA
COM I PER QUÈ INICIAR-SE EN UNA DIETA VEGETARIANA

Quan decidim fer canvis en la nostra alimentació per experimentar, per salut, per conscienciació amb el medi ambient, cal adoptar un període de transició en què, a poc a poc, anem substituint uns ingredients per uns altres. Veurem com fer la transició a poc a poc de manera sensata i sense carències nutricionals. Encara que no vulgues ser 100% vegetarià t'acostarà a una cuina més sana i nutritiva amb la introducció de nous aliments.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires, si és possible amb nevera i focs de cuina.
253 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:33:23





18TA0324
L'ALTRA CUINA
CUINAR AMB LLEGUMS

Els protagonistes seran els llegums. Un sobrealiment nutritiu, econòmic i versàtil. Prepararem plats complets molt rics i diferents. Parlarem de com cuinar-los correctament, amb quins altres aliments els podem combinar, amb quins no hauríem de fer-ho. A més, coneixerem algunes curiositats sobre ells. ¡Segur que et sorprén!
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires i, si és possible, nevera i focs de cuina.
254 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:32:49





18TA0325
L'ALTRA CUINA
DOLÇOS SALUDABLES CASOLANS

Elaborarem receptes saludables molt nutritives sense usar edulcorants refinats ni químics, tampoc greixos saturats, ni lactis. ¿Per què no endolcir les nostres receptes amb aliments totalment naturals com els dàtils o el plàtan? Disfrutaràs preparant-les i degustant-les. ¿Què et pareixen unes coquetes integrals d'espelta farcides de crema de xocolate i avellanes i preparar la teua pròpia llet d'ametles?
Castellà, Valencià
3
Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires, si és possible amb nevera i focs de cuina.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:33:21





18TA0323
L'ALTRA CUINA
MENJAR RÀPID SALUDABLE

L'opció del menjar ràpid, tan estesa entre els nostres joves, no té sempre per què ser poc saludable. Per això en aquest taller prepararem unes receptes amb què menjarem sa i a més de forma econòmica. Si no tens molt de temps, o no t'agrada cuinar, aquest és el teu taller. Parlarem de com alimentar-se en època d'exàmens i de com pots aconseguir una pell lluent.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires, si és possible amb nevera i focs de cuina.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:32:47





18TA0040
MARÍA PASCUAL BARBER
ERIÇONS

Fer amb els xiquets i les xiquetes receptes de cuina, elaborar-les i manipular aliments resulta molt divertit. És de vital importància motivar els menors i implicar-los en cada activitat perquè així desenvoluparan conductes nutricionals adequades i equilibrades.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Peres, llimes, sucre, xocolata, pinyons, safates, escorredors, ralladors i peladors.
Sala amb capacitat per als participants, taules i cadires.
250 €
: PASCUAL BARBER, MARÍA
: Autònom
666 302 971    
mariapba@hotmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2018 14:20:15





18TA0033
MUSEO DEL CHOCOLATE COMES
DEL CACAU AL XOCOLATE

Consistirà en un tast explicat i didàctic dels xocolates, tenint com a fil conductor la història d'aquest deliciós producte, començant des de la llavor del cacau fins als xocolates més moderns, amb receptes, anècdotes i curiositats.
Castellà, Valencià
2
Adults
30
1

Mostres de xocolates artesanes i productes del cacau per a la degustació, envasos per a la distribució, material didàctic per a l'explicació.
Sala per a esdeveniments, taula per a l'exposició, cadires per als assistents.
250 €
: CHOCOLATES COMES, SL
: Societat
961 701 942     670 237 679
info@chocolatescomes.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2018 14:20:02





18TA0084
PERE JORDÁ
CUINA VEGETARIANA ORIENTAL

Dirigit a públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina xinesa, japonesa i coreana. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics de cuina oriental, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir els aliments.
Castellà, Valencià
30
Adults
15
1

Aliments (arròs, fideus, verdures, bolets, condiments, etc.), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Diverses taules, cadires i presa d'aigua.
1.500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2018 14:16:30





18TA0083
PERE JORDÁ
SUSHI VEGETARIÀ, COM PREPARAR-LO DE MANERA FÀCIL I SENZILLA

Dirigit a tot el públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina oriental. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics per a la preparació del sushi, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir este aliment.
Castellà, Valencià
6
Adults
15
1

Aliments (arròs, verdures, bolets, condiments), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Cuina industrial (tipus col·legi) , utensilis bàsics de cuina, taules, cadires, projector de transparències, etc.
500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

29-01-2018 14:16:31





18TA0160
SARA PEÑARROCHA LÓPEZ
CUINA DIVERTIDA I HÀBITS SALUDABLES

Els participants es diverteixen aprenent a cuinar i a alimentar-se de forma saludable, adquirint a més coneixement de les propietats dels aliments més comuns: proteïnes, vitamines i hidrats de carboni. Tot això a través de l'elaboració d'un plat saludable i la realització d'un divertit joc basat en la «piràmide alimentària».
Castellà, Valencià
9
Tots els públics
25
2

Davantals i capells de cuiner, taules, plats, eines de cuina, ingredients necessaris per a l'elaboració del plat, forns...
Sala amb presa de corrent elèctric
240 €
: PEÑARROCHA LÓPEZ, SARA
: Autònom
661 208 817    
spenarrocha@educachef.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:32:56





18TA0161
SARA PEÑARROCHA LÓPEZ
CUINA EN FAMÍLIA

Taller de cuina en família on els xiquets són els «xefs» i els adults són els seus «marmitons». Es cuinaran dues receptes per grup familiar, tot això en un ambient divertit i original on desfermarem la nostra passió i creativitat.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
20
2

Equipament per als participants (davantals i capells de cuiner) taules, plats, eines de cuina, ingredients necessaris per a l'elaboració del plat, forns...
Sala amb presa de corrent elèctric
350 €
: PEÑARROCHA LÓPEZ, SARA
: Autònom
661 208 817    
spenarrocha@educachef.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2018

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

14-02-2018 17:32:57