El meu catàleg
0

20TA0025
CALDERONA VIVA: ACTUANDO EN LA NATURALEZA
CALDERONA VIVA
DEGUSTACIÓ D'OLIS

S'ofereix una degustació d'olis i olives, explicant les diferents característiques de cadascuna de les varietats, en què cal fixar-se a l'hora de provar un oli, etc. A més es realitzarà una gyincana perquè puguen aprendre curiositats sobre el món de l'oli d'oliva, procés de realització, com es recol·lecta l'oliva, etc.
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
30
2

Gots per a degustació, gots per a aigua i vi, plats, safates per a pa, pissarres informació olives i olis, material gyincana.
Espai adequat.
450 €
: CALDERONA VIVA, SL
: Societat
633 198 184     626 679 579
info@calderonaviva.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:22:31





20TA0080
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
BATUT GELAT O COTÓ DE SUCRE

Crearem uns deliciosos postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Anem a demostrar-los que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, nata, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires, amb diferents punts de llum.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:30:32





20TA0083
CENTRE D'ESTUDIS EL CARRAIXET
CUINA CREATIVA

Crearem unes delicioses postres en què els xiquets seran els únics protagonistes de la seua elaboració. Per a implicar-los i que els resulte més divertit, ells mateixos manipularan tots els ingredients. Els demostrarem que en la cuina també es pot aprendre jugant. ¡Mostra la teua creativitat!
Castellà, Valencià
2
Tots els públics
25
2

Llet, mantega, farina, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, oli, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.
Sala amb capacitat per a 25 persones, taules i cadires.
250 €
: MARTÍNEZ FERNÁNDEZ, LAURA
: Autònom
625 664 151     961 862 847
info@elcarraixet.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:31:52





20TA0330
EDUCAJOCS
FIRA DE TAPES

La Fira de tapes és un breu repàs pels diferents sabors salats de la nostra gastronomia. Els xiquets faran la compra i elaboraran les seues pròpies tapes per a endur-se'n a casa.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

Material de cuina, ingredients necessaris per a realitzar l'activitat.
Espai tancat amb llum i aigua.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

05-03-2020 13:40:40





20TA0333
EDUCAJOCS
FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA

En aquest taller de cuina elaborarem plats amb fruita i verdura ecològica. A més és un taller sensitiu en el qual aprendrem sobre les formes, colors, textures, sabors i olors de les fruites i verdures.
Castellà, Valencià
120
Infantil, Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu
40
2

Fruita i verdura econlògica de temporada i útils per a preparar-los.
Aula o espai similar.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:20:46





20TA0332
EDUCAJOCS
LA BARRACA DE XOCOLATE

La barraca de xocolate és un taller dolç de cuina per a xiquets i xiquetes. En ell aprendran a diferenciar els diferents tipus de xocolate. A la barraca de xocolate trobaran els ingredients necessaris per a cuinar i endur-se a casa la seua obra d'art.
Castellà, Valencià
2
Primària, ESO
40
2

Material de cuina, ingredients necessaris per a fer l'activitat.
Espai tancat amb llum i aigua.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

05-03-2020 14:33:54





20TA0334
EDUCAJOCS
LLEPOLIES, MEL I ALTRES DOLÇOS

En aquest taller farem una passejada pel món dels dolços, la mel, la estèvia, els diferents tipus de sucre (naturals, artificials i silvestre)... I el més important: aprendrem a realitzar els nostres propis caramels i piruletes.
Castellà, Valencià
120
Infantil, Primària
40
2

Mel, palos, culleres, ganivets, dolços, sucre, llepolies i altres.
Aula o espai similar, amb llum i serveis propers.
250 €
: LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
: Autònom
667 221 604     646 918 644
educajocs@educajocs.es    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:20:43





20TA0006
GRUPO A RIURE
BATUTS SALUDABLES

Divertit taller que posa valor a la importància d'una alimentació saludable. Mitjançant una introducció lúdica dels nostres cuiners més divertits es coneixerà la dieta mediterrània i el funcionament del taller. Posteriorment es començarà el taller de realització de batuts amb fruita fresca que pelaran i tallaran mentre van coneixent les fruites de temporada i les seues propietats. Es crearan les diferents opcions de batuts segons els gustos dels participants que després degustaran amb crispetes de blat de moro (INCLOU MÀQUINA) per conéixer la importància de la fruita seca a la dieta.
Castellà, Valencià
2
Infantil, Primària, ESO
50
2

Fruites, llet, sucre, gots, palletes, taules, batedores. coberts, estovalles.
Presa d’’aigua, presa elèctrica, espai suficient per a col·locar taules i que hi càpien els participants.
375 €
: GRUPO A RIURE, SL
: Societat
653 685 262     962 060 080
info@grupoariure.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

04-03-2020 16:18:23





20TA0173
L'ALTRA CUINA
APERITIUS LLEUGERS, RÀPIDS I SALUDABLES

Prepararem aperitius súper- pràctics, a més de saludables, que ens serviran per al dia a dia, o per a tenir opcions quan ens arriben convidats per sorpresa. Et portaràs idees a casa molt sabroses, a més, ràpides, que farem i provarem en el taller.
Valencià
3
Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...dossiers amb l'informació del taller.
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua, taules i cadires.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:22:05





20TA0176
L'ALTRA CUINA
BERENAR FESTIU, SALUDABLE I DIVERTIT

Prepararan la seua pròpia massa per a fer uns «Dorayakis» (tortetes en paella), o uns «lolipop» amb, una crema de xocolata casolana amb dàtils i bona quantitat d'avellanes… També farem divertits animals amb fruites, flors amb kiwis... És molt bonic veure com els xiquets es diverteixen preparant dolços que els agraden i alhora són nutritius, aconseguirem endinsar-los en un tipus de cuina que els ajudarà a créixer forts i sans.
Valencià
2
Infantil, Primària
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua,taules i cadires.
240 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:22:08





20TA0175
L'ALTRA CUINA
BOMBONS DE CARABASSA I ALTRES IDEES

Prepararem uns deliciosos bombons de carabassa, amb o sense xocolata, segons els agrade. Prepararan la massa dels bombons, barrejant tots els ingredients, i li donaran la seua forma, per a després embolicar-los de forma festiva. Usaran tot ingredients naturals. Farem també uns pinxos amb fruita i cobertura de xoco i pipes, divertides formes amb els nostres tovallons...
Valencià
2
Infantil, Primària
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, ...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua, taules i cadires.
240 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:22:07





20TA0174
L'ALTRA CUINA
CAP UNA ALIMENTACIÓ VEGETARIANA

Vols endinsar-te en una cuina sana, senzilla i nutritiva, i aproximar-te progressivament a tota la varietat de productes i formes de cuinar que aporta la cuina vegetariana, sense necessitat de ser-ho? Aprendrem coses com: diferències nutricionals entre cereals refinats i els integrals? , Per què hauríem de disminuir el consum de productes animals i augmentar el de productes vegetals? Aprofundirem sobre proteïnes, grasses, hidrats, verdures…Tot açò mentre preparem saborosos plats que després degustarem.
Valencià
15
Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossiers amb informació i receptes, mantells, tovalloles, focs...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua, taules i cadires.
1.350 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:22:06





20TA0180
L'ALTRA CUINA
CUINAR AMB LLEGUMS

Els protagonistes seran els llegums. Un sobrealiment nutritiu, econòmic i versàtil. Prepararem plats complets molt rics i diferents. Parlarem de com cuinar-los correctament, amb quins altres aliments els podem combinar, amb quins no hauríem de fer-ho. A més, coneixerem algunes curiositats sobre ells. ¡Segur que et sorprén!
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d’’aigua, taules, cadires i pressa de llum.
254 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:27:46





20TA0177
L'ALTRA CUINA
DOLÇOS SALUDABLES CASOLANS

Elaborarem receptes saludables molt nutritives sense usar edulcorants refinats ni químics, tampoc greixos saturats, ni lactis. ¿Per què no endolcir les nostres receptes amb aliments totalment naturals com els dàtils o el plàtan? Disfrutaràs preparant-les i degustant-les. ¿Què et pareixen unes coquetes integrals d'espelta farcides de crema de xocolate i avellanes i preparar la teua pròpia llet d'ametles?
Castellà, Valencià
3
Primària, ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires i pressa de llum.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

05-03-2020 13:40:44





20TA0179
L'ALTRA CUINA
MENJAR RÀPID SALUDABLE

L'opció del menjar ràpid, tan estesa entre els nostres joves, no té sempre per què ser poc saludable. Per això en aquest taller prepararem unes receptes amb què menjarem sa i a més de forma econòmica. Si no tens molt de temps, o no t'agrada cuinar, aquest és el teu taller. Parlarem de com alimentar-se en època d'exàmens i de com pots aconseguir una pell lluent.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d'aigua, taules, cadires i pressa de llum.
250 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

06-03-2020 11:06:56





20TA0178
L'ALTRA CUINA
MENÚ VEGETARIÀ COMPLET

Preparem un menú vegetarià completíssim, amb el seu entrant, plat principal i per descomptat, unes postres. Un menú diferent, sigues vegetarià o no, perquè pugues conèixer i experimentar la cuina vegetariana.
Castellà, Valencià
3
ESO, Batxillerat o cicle formatiu, Adults
15
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.
Local preparat per a cuinar, connexió d’’aigua, taules, cadires y pressa de llum.
253 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:27:43





20TA0172
L'ALTRA CUINA
POSTRES SALUDABLES PER A DIES FESTIUS

En aquest taller anem a preparar postres festius que vestisquen molt be la nostra taula, i que a més, siguen nutritius i riquíssims per a sorprendre als nadals, aniversaris, sopars especials amb amics…El sucre refinat (el blanquet) està a tot arreu, no és cap secret, i que no ens aporta res bé, tampoc és una novetat, per això treballarem amb alternatives.
Valencià
3
Batxillerat o cicle formatiu, Adults
20
1

Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...
Local per a cuinar amb capacitat per els assistents, connexió de llum, punt d'aigua,taules i cadires.
260 €
: TAMARIT CAMPOS, ARTURO
: Autònom
651 318 660     658 863 950
cristinabochons@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:22:03





20TA0032
MUSEO DEL CHOCOLATE COMES
DEL CACAU AL XOCOLATE

Consistirà en un tast explicat i didàctic dels xocolates, tenint com a fil conductor la història d'aquest deliciós producte, començant des de la llavor del cacau fins als xocolates més moderns, amb receptes, anècdotes i curiositats.
Castellà, Valencià
2
Adults
30
1

Mostres de xocolates artesanes i productes del cacau per a la degustació, envasos per a la distribució, material didàctic per a l'explicació.
Sala per a esdeveniments, taula per a l'exposició, cadires per als assistents.
250 €
: CHOCOLATES COMES, SL
: Societat
961 701 942     670 237 679
info@chocolatescomes.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:30:08





20TA0011
PASTISSERIA SUNI
DECORACIÓ DE GALETES NADALENQUES

Diverteix-te decorant de manera original, nadalenca i molt acolorida les teues galetes de nadal i així decorar la teua taula de nadal, i com no, el teu arbre de nadal. Donant-li un toc únic amb el qual sorprendràs els teus convidats i faran les delícies dels xiquets i xiquetes de la casa.
Castellà, Valencià
2
Adults
20
1

Matèries primeres. Colorants i material de decoració comestible necessari per a les decoracions i eines de modelatge necessàries.
Aula amb bona ventilació i il·luminació. Cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels participants, pissarra i pila amb aigua.
250 €
: MOMPÓ CALABUIG, Mª ASUNCIÓN
: Autònom
646 623 408     962 441 400
pastisseria.suni@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:18:49





20TA0013
PASTISSERIA SUNI
DOLÇOS NADALENCS TRADICIONALS

Gaudeix del Nadal i aprén a elaborar delicioses mantegades, cocotets, rollitos d'anís. Amb els quals sorprendre els teus sers estimats en aquests dies i faràs les delícies dels paladars més llépols de la casa.
Castellà, Valencià
3
Adults
20
1

Matèries primeres, recipients, motles, colorants, utensilis i eines de modelatge necessari per a l'elaboració dels dolços. Receptari
Aula amb bona ventilació i il·luminació. Cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels participants. Forn, pissarra i pila amb aigua.
300 €
: MOMPÓ CALABUIG, Mª ASUNCIÓN
: Autònom
646 623 408     962 441 400
pastisseria.suni@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:18:47





20TA0012
PASTISSERIA SUNI
ELABORACIÓ DE TRONC DE NADAL

Aprén a elaborar un deliciós i tradicional tronc de Nadal de bescuit farcit de xocolate i decorar-ho amb tota la fantasia d'aquestes festes, i sorprendràs a tots els teus convidats en aquestes dates tan entranyables.
Castellà, Valencià
2
Adults
20
1

Bescuit, xocolates, crema i resta matèries primeres per a les elaboracions. Decoració comestible i ferramentes. Receptari
Aula amb bona ventilació i il·luminació. Cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels participants, pissarra i pila amb aigua
300 €
: MOMPÓ CALABUIG, Mª ASUNCIÓN
: Autònom
646 623 408     962 441 400
pastisseria.suni@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:18:48





20TA0010
PASTISSERIA SUNI
RETROBEM LES NOSTRES TRADICIONS: LA MOCADORA

Vine a gaudir de les nostres tradicions, celebrant el 9 d'Octubre de la forma més dolça. Amb massapà farem les fruites tradicionals de la nostra «mocadorà». Demostra tot el teu sentiment com a bon valencià en aquest dia tan especial, i prepararem aquest preciós regal per a la persona que més estimes.
Castellà, Valencià
2
Adults
20
1

Matèries primeres, recipients, motles, colorants, utensilis i eines de modelatge necessari per a l'elaboració de les fruites. Receptari
Aula amb bona ventilació i il·luminació. Cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels participants, pissarra i pila amb aigua
600 €
: MOMPÓ CALABUIG, Mª ASUNCIÓN
: Autònom
646 623 408     962 441 400
pastisseria.suni@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:18:50





20TA0014
PASTISSERIA SUNI
TORRONS ARTESANS TRADICIONALS

Gaudeix de l'aroma del Nadal i aprén a elaborar el deliciós torró artesà, de massapà de diferents sabors, que et faran gaudir i endolcir aquestes dates tan entranyables.
Castellà, Valencià
3
Adults
20
1

Matèries primeres, recipients, motles, colorants, utensilis i eines de modelatge necessari per a l'elaboració dels torrons. Receptari.
Aula amb bona ventilació i il·luminació. Cadires i taules amb espai suficient per al correcte treball dels participants, pissarra i pila amb aigua.
300 €
: MOMPÓ CALABUIG, Mª ASUNCIÓN
: Autònom
646 623 408     962 441 400
pastisseria.suni@gmail.com    


catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:18:46





20TA0034
PERE JORDÁ
CUINA VEGETARIANA ORIENTAL

Dirigit a públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina xinesa, japonesa i coreana. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics de cuina oriental, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir els aliments.
Castellà, Valencià
30
Adults
15
1

Aliments (arròs, fideus, verdures, bolets, condiments, etc.), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Diverses taules, cadires i presa d'aigua.
1.500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:33:31





20TA0033
PERE JORDÁ
SUSHI VEGETARIÀ, COM PREPARAR-LO DE MANERA FÀCIL I SENZILLA

Dirigit a tot el públic adult que estiga interessat a conéixer l'exòtic món de la cuina oriental. A més d'estudiar l'ús dels utensilis bàsics per a la preparació del sushi, també s'ensenyen costums, tradició i cultura a l'hora de servir este aliment.
Castellà, Valencià
6
Adults
15
1

Aliments (arròs, verdures, bolets, condiments), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.
Cuina industrial (tipus col·legi) , utensilis bàsics de cuina, taules, cadires, projector de transparències, etc.
500 €
: JORDÁ VALLÉS, PEDRO
: Autònom
625 693 344     963 703 917
pedrojordavalles.pj@gmail.com    

catalogo.sarc.es/menu-modalidad.php?len=va&modalidad=TALLERS DIDÀCTICS&estilo=GASTRONOMIA&year=2020

TALLERS DIDÀCTICS  GASTRONOMIA

30-01-2020 16:33:33