NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Gots per a degustació, gots per a aigua i vi, plats, safates per a pa, pissarres informació olives i olis, material gyincana.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:35:16NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Llet, nata, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:45:13NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Llet, mantega, farina, ous, sucre, xocolate, xarop de maduixa, fideus de colors, oli, safates, mescladors, culleres, mesuradors, aparell de cuina, batedora.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:47:12NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Material de cuina, ingredients necessaris per a realitzar l'activitat.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:40:52NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Fruita i verdura econlògica de temporada i útils per a preparar-los.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:33:09NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Material de cuina, ingredients necessaris per a fer l'activitat.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:40:28NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Mel, palos, culleres, ganivets, dolços, sucre, llepolies i altres.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:33:06NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Fruites, llet, sucre, gots, palletes, taules, batedores. coberts, estovalles.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:38:22NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...dossiers amb l'informació del taller.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:34:44NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:34:47NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, ...MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:34:46NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossiers amb informació i receptes, mantells, tovalloles, focs...MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:34:45NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:41:50NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:41:46NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:41:49NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis, dossier amb la informació del taller.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:41:48NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments per a elaborar les receptes i utensilis: mantells, servilletes, focs...MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:34:42NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Mostres de xocolates artesanes i productes del cacau per a la degustació, envasos per a la distribució, material didàctic per a l'explicació.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:44:39NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Matèries primeres. Colorants i material de decoració comestible necessari per a les decoracions i eines de modelatge necessàries.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:30:10NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Matèries primeres, recipients, motles, colorants, utensilis i eines de modelatge necessari per a l'elaboració dels dolços. ReceptariMODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:30:07NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Bescuit, xocolates, crema i resta matèries primeres per a les elaboracions. Decoració comestible i ferramentes. ReceptariMODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:30:08NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Matèries primeres, recipients, motles, colorants, utensilis i eines de modelatge necessari per a l'elaboració de les fruites. ReceptariMODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 23-06-2020 10:36:54NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Matèries primeres, recipients, motles, colorants, utensilis i eines de modelatge necessari per a l'elaboració dels torrons. Receptari.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:30:06NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments (arròs, fideus, verdures, bolets, condiments, etc.), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:49:37NECESSITATS TÈCNIQUES:
Materials professional : Aliments (arròs, verdures, bolets, condiments), utensilis de cuina, paper i bolígrafs.MODALITAT: TALLERS DIDÀCTICS ESTIL: GASTRONOMIA
Data actualització : 15-05-2020 20:49:41